Nacht van de Nacht 2023


28 oktober is het weer zover, de "Nacht van de Nacht"!!

Voor jong en oud gezellig een uurtje varen door de Leeuwarder stadsgrachten bij nacht.  Genieten van Leeuwarden vanaf het water gezien onder het genot van 'Autumn Blues' muziek.

Om de inwendige mens tijdens de rondvaart warm te houden hebben wij de Leeuwarder distilleerderij Boomsma bereid gevonden ons te sponseren met Beerenburg en Koffie Likeur. Voor de aller kleinsten is er (warme) chocolade melk. Van House of Taste is er een lekker hapje voor bij de borrel.   

  • €10 pp. 
  • Beerenbug /Koffie Likeurtje
  • Warme chocolademelk voor de kleintjes
  • Friese Worst en kaas
  • Autumn Bluesmuziek  

We varen dit jaar met 3 pramen:
- Grutte Pier
- Wynpûster
- Halje Trawalje

BOEK HIERONDER ONLINE

VERTREKTIJDEN + ONLINE BOEKEN


VERTREKSTEIGER: NIEUWESTAD T/O GRAND CAFÉDE BRASS

Uitje voor iedereen


In het donker een tocht door de Leeuwarder grachten. Voor jong en oud een leuke belevenis. De pijpen zijn mooi verlicht en de stad ziet er op z'n best uit. Met onze schippers maken we er een gezellig tochtje van.

De vaartocht duurt een uur. We starten ter hoogte van de Grand Café De Brass en varen van de Nieuwestad via de Voorstreek naar de Prinsentuin en dan door het Schavernek terug naar de Nieuwestad. Onder het genot van een hapje/drankje en bluesmuziek ervaar je Leeuwarden 'By Night'. Voorgaande jaren was de 'Nacht van de Nacht' een groot succes. Je kunt een kaartje hierboven online boeken.

BOEK ONLINE