IMG_4422.jpg
Nieuws

Doop 'Grutte Pier'


Een bijzonder moment voor ons bedrijf.

De praam de 'Grutte Pier' heeft een flinke opknapbeurt gehad en is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. De 94 jarige Fokje Minkema doopte de 'Grutte Pier' die al over de honderd is. In samenwerking met Scheepsbouw Kroes hebben we een nieuwe reling geplaatst en de op- en afstap voor de gasten verbeterd. Het voordek is kleiner gemaakt zodat er meer mensen een plekje hebben. Het scherm voor de Second Screen Grachten Toer heeft een mooie plek gekregen.

De video is een kleine impressie van de plechtigheid en de foto's geven een beeld van de vernieuwingen aan de praam "Grutte Pier".

Boek nu.

Kerstnacht Praamvaren


Het is weer zover, de "Kertnacht Praamvaart".

24 december vanaf 19.00 uur elk half uur een afvaart.
 

 

Alle info

Overdekte Praam. Kan dat?


UIT DE OUDE DOOS😎 "Passen en meten met een 'overdekte' praam"

In 2005 liepen wij al rond met het idee voor een overdekte praam om rondvaarten te verzorgen door de stadsgrachten. Samen met Gerard van Scheepsbouw Kroes en cameraman Rits Woudstra & stagaire Ruben Woolcott.

Nacht van de Nacht 2021


Het is weer zover, de "nacht van de nacht". 30 oktober vanaf 19.00 uur elk half uur een afvaart.

Om de inwendige mens te verwarmen is Leeuwarder distileerderij 'Boomsma' bereid gevonden om ons te sponseren met Beerenbug en likeur.
Voor de kleintjes is er (warme) chocolademelk.

De rondvaarten beginnen aan de steiger pal voor de C&A.

 

Alle info

Verkooppunt Visitor Center Leeuwarden


Verkooppunt Visitor Center Leeuwarden


We zijn er weer klaar voor!


PraamParty met Sambaband Almondegas


Nog even kort nagenieten van de praamparty afgelopen zaterdag door de Leeuwarder stadsgrachten met de Sambaband - Almondegas aan boord van onze pramen 'Grutte Bongel' en 'Grutte Pier'.