Bel ons op: 06-22394113
BGG:          06-22005759

Contact formulier
Wij verhuren de:

Zarro Master 22WB

Zarro, ervaar het verschil

informatie
Wij verhuren de:

Zarro Excellent 650

Zarro, ervaar het verschil

Informatie

Sloep huren in Leeuwarden.

Altijd al eens een tochtje willen maken in een luxe sloep in Friesland? Dat kan nu bij Sloepverhuur Leeuwarden. De sloepen zijn gemakkelijk te varen en comfortabel. Er kunnen maximaal 9 personen aan boord dus een tochtje met de familie of collega's behoort tot de mogelijkheden.

Contact →

Prachtig vaargebied

Het vaargebied van Leeuwarden biedt veel mogelijkheden. Aan de noordkant via de Dokkumer EE naar de Bonkevaart of juist een route door Leeuwarden. Vanaf het water bekeken ziet Friesland er prachtig uit en het is lekker ontspannen op de Zarro sloepen die van alle gemakken voorzien zijn.

Vaarroutes →

Vaareigenschappen

Een sloep varen moeilijk? Dat valt reuze mee, als je auto kunt rijden lukt sturen van een sloep met gemak. In dit deel van Friesland is het relatief rustig op het water. De vaareigenschappen van de Zarro-sloepen zijn uitstekend. De sloep is stabiel, heeft een krachtige,stille motor wat genieten van het friese watersportgebied natuurlijk nog leuker maakt.

Informatie →

Weekeindje weg?

Vanuit Snakkerburen zijn ook meerdaagse tochten mogelijk, Grou en Eernewoude zijn prima bereikbaar. Gezellige dorpjes en het prachtige Nationale park: De âlde feanen. In combinatie met een overnachting in een rustieke Bed&Breakfast is het optimaal genieten. Friesland is gewoon een zeer aantrekkelijke watersportprovincie. Juist met een sloep kom je tot rust het is loungen op het water!

Vaarroutes →

U hebt er geen kind meer aan..

Door de uitstekende stabiliteit en vaareigenschappen is het voor de kids een feest de Zarro sloep te besturen. Uiteraard wel onder begeleiding van een volwassene.

Video →