Minse Dykstra:    06-22394113
André Minkema: 06-22005759

Contact formulier
NIEUWS
contact

Start reguliere afvaarten

Het begin is er... een primeur voor Leeuwarden

Net als onze collega's  zijn ook wij gestart met reguliere afvaarten vanaf de Nieuwestad in Leeuwarden. Met dit verschil dat wij niet werken met vrijwilligers en de 'Second Screen Grachten Toer hebben geintroduceerd

Second Screen Grachten Tour

De 'Second Screen Grachten Toer' geeft onze rondvaarten een extra dimensie!  Onze gidsen nemen u mee door de stadsgrachten van Leeuwarden en doen hun verhaal aan de hand van oude foto's, tekeningen en schilderijen die honderden jaren teruggaan. De foto's worden getoond op een scherm voor in de praam (second screen) op het moment dat we er langs of voorbij varen (First screen). U hoort dus niet alleen hoe het vroeger was maar u kunt ook ZIEN hoe het vroeger was.

Groepen

Naast de reguliere afvaarten gaan we natuurlijk door met het varen met groepen. Wij zijn in het bezit van 3 pramen, Lytse Suske, Lytse Tolve en de Grutte Pier. Komende winter verwachten wij de vierde praam. Voor nu worden alle pramen ingezet voor de groepen en onze arrangementen, de Grutte Pier daarnaast voor de reguliere afvaarten.

24/7

Voor groepen, evenementen en bedrijfsuitjes zijn wij het hele jaar door beschikbaar en kunt u ons altijd bereiken.
 De reguliere afvaarten gaan door tot 1 november en beginnen volgend jaar in maart. Kijk hiervoor naar onze pagina: reguliere afvaarttijden.

 


Arrangement: Bierproeverij 'Grutte Pier'

Een primeur voor Praamverhuur Leeuwarden. In samenwerking met de bierbrouwerij Grutte Pier verzorgen wij een bierproeverij aan boord van onze praam 'Grutte Pier.

Een primeur voor Praamverhuur Leeuwarden. In samenwerking met de bierbrouwerij Grutte Pier verzorgen wij een bierproeverij aan boord van onze praam 'Grutte Pier. 

Tijdens deze 2 uur durende praamvaart kunt u genieten van 7 verschillende soorten bier en van 'live'muziek van de biertroubadour Jan Nota. Naast zijn muzikale optreden zal hij u ook alles vertellen over de verschillende soorten bier.

Kosten: €35,- pp incl.:

  • proeven van 7 verschillende biertjes
  • u krijgt 1 glas gratis
  • live muziek
  • informatie over de verschillende soorten bieren

 

Er kunnen max. 20 personen mee aan boord.

 

 

boek nu →

Lytse Tolve & Grutte Pier n op naar sk├╗tsjesilen Grou


Uitzonderlijke praamtocht

Een wel heel uitzonderlijke praamtocht dankzij Jacob de Vries Uitvaartverzorging. Als onderdeel van hun "Uitvaart in scène" ter gelegenheid van hun 25 jarige jubileum vervoerden wij aan boord van de 'Grutte Pier' een wel heel bijzondere kist. Samen met alle dragers en een Gospelkoor een stijlvolle rondvaart door de Leeuwarder binnenstad.


Grutte Pier gecertificeerd

BAM! Grutte Pier, onze derde praam vanmorgen officieel gecertificeerd door de Scheepvaart Inspectie voor een groot aantal
personen.


PRAMEN OPGEKNAPT

Met dank aan de Stadswerf Leeuwarden


PRAAMVERHUURLEEUWARDEN VERZORGD 'REUZEN ' TRANSPORT

Home →