HEADER2kopie.jpg
Praamvaren + Museumbezoek
Beerenburg proeverij

Beerenburg proeverij


Bezoek Boomsma Museum + Praamvaren

Dit arrangement is te verdelen in een uur rondleiding in het Boomsma Museum en er voor of erna een praamvaart van een uur.

Beerenburg Proeverij:

In het hart van de Leeuwarden binnenstad ligt het Beerenburger museum van Boomsma. In de ambachtelijke distilleerderij die helemaal teruggebracht in nde stijl van de jaren deretig wordt dorro middel van een interactieve film verteld over de oorsprong van Boomsma beerenburger en hoe deze gemaakt wordt. Daarnaast staam er allerlei interessante spullen tentoongesteld die vroeger gebruikt werden om de perfecte beerenburger te maken.

In

 

het hart van de Leeuwarder binnenstad ligt het Beerenburger museum van Boomsma. In de ambachtelijke distilleerderij, helemaal teruggebracht in de stijl van de jaren dertig, wordt doormiddel van een interactieve film verteld over de oorsprong van Boomsma Beerenburger en hoe deze gemaakt wordt. Ook staan er tal van interessante spullen tentoongesteld die vroeger gebruikt werden voor het maken van gedistilleerd.

 

 

 

Groepsarrangement Beerenburger & praamvaren
Ontdek de Leeuwarder binnenstad vanaf het water en bezoek daarna gezellig het Beerenburger Museum Duur arrangement: +/- 2 uur.
Prijs op aanvraag. Klik hier voor meer info en reserveren.
Elke praam kan ca 20-25 personen vervoeren. Een unieke rondvaart door de Leeuwarder grachten met een schipper en een gids!

 

 

Entreeprijzen en arrangementen
Bezoek incl. film, rondleiding en een glaasje Beerenburger: € 1,50 p.p.
Bezoek incl. film, rondleiding en uitgebreide proeverij: € 3,50 p.p.